| Peugeot Plzeň

Nové SUV Peugeot 5008

Nasedněte a nechte se okouzlit velkolepým stylem prostorného a technologicky vyspělého vozu. Sportovní vzhled a ladné linie 7místného SUV PEUGEOT 5008 zdůrazňují modernizované tvary a odhalují design budoucnosti.

Inovované místo řidiče PEUGEOT i-Cockpit v kombinaci s výbornými jízdními vlastnostmi poskytují ještě příjemnější zážitek z jízdy a vlastnosti hodné velkých cestovních vozů. Maximální pohodlí na cestách předčí veškerá vaše očekávání.

Místo řidiče

Inovativní technologie

Nové SUV Peugeot 5008

Zažijte ještě intenzivnější pocity z řízení pohodlně usazeni v modernizované, ​​inovativní a ergonomické kabině PEUGEOT i-Cockpit®. Nové SUV PEUGEOT 5008 s kompaktním volantem pro přesnější řízení a sedmi elegantními ovladači TOGGLE SWITCHES je vybaveno centrálním dotykovým displejem 10″ HD a inovovanou konfigurovatelnou 12,3″ digitální přístrojovou deskou s vysoce kvalitním zobrazením pro lepší čitelnost. Už nic nebude odvádět pozornost od řízení, veškeré informace důležité pro jízdu jsou výborně viditelné v zorném poli řidiče.

Nový sdružený přístroj a komfortní interiér

Nové SUV Peugeot 5008

Nový přizpůsobitelný a konfigurovatelný 12,3″ digitální přístrojový panel s černým displejem a lepšími kontrasty poskytuje kvalitnější zobrazení. Optimalizovaná čitelnost informací navolených řidičem mu umožní rychlejší reakce.

Pohodlně usazeni v komfortních nastavitelných masážních sedadlech se zdravotním certifikátem AGR si užijte výjimečnou akustiku nového SUV PEUGEOT 5008.

Zaposlouchejte se do čistých tónů systému Hi-Fi Focal® Premium, který zprostředkuje prvotřídní zvukový projev díky deseti integrovaným reproduktorům, jejichž basy i vysoké tóny výborně ladí s novou barvou bronzová BELEM.

Konektivita

Nové SUV Peugeot 5008

Pro ještě větší cestovní komfort se na inovovaném centrálním dotykovém HD displeji 10″ zobrazuje hlasově ovládaná on-line navigace zohledňující aktuální dopravní informace a upozornění na nebezpečné zóny od společnosti TomTom.

Na novém centrálním 10″ dotykovém HD displeji, který je dobře čitelný a velmi citlivý, se zobrazuje on-line 3D navigace s hlasovým ovládáním propojená se službou TomTom®, která zprostředkuje v reálném čase veškeré důležité informace pro jízdu.

Prostřednictvím funkce Mirror Screen je možné zrcadlit oblíbené aplikace z chytrého telefonu na centrální dotykový displej vozu. Bezdrátově nabíjet telefon umožní k tomu určený prostor na centrální konzole.
Pro cestující na zadních sedadlech jsou k dispozici dva nabíjecí porty USB.

Nový dotykový displej

Nové SUV Peugeot 5008

Nový dotykový kapacitní HD displej 10″, který je umístěn v dosahu řidiče, umožňuje přístup k nejdůležitějším funkcím vozu, jakož i ke konektivním funkcím.

Komfort sezení

Nové SUV Peugeot 5008

Užijte si komfortní jízdu v tvarovaných, elektricky nastavitelných sedadlech AGR vybavených masážní funkcí a obdivujte precizní zpracování interiéru, množství dekoračních prvků i čalounění, na které byly použity elegantní a nadčasové materiály.

Čistota tónů

Nové SUV Peugeot 5008

Zaposlouchejte se do čistých tónů audiosystému Hi-Fi Premium FOCAL®, který nabízí potěšení z dokonalého zvuku linoucího se z 10 reproduktorů. Stylovým doplňkem jsou mřížky středového a výškových reproduktorů v provedení bronzová Belem.

Technologie

Výkon na cestách

Nové SUV Peugeot 5008

Nové SUV PEUGEOT 5008 může být vybaveno množstvím velmi užitečných asistenčních systémů řízení, které oceníte při jízdě. Jedná se například o automatické nouzové brzdění nejnovější generace nebo systém rozšířeného rozpoznávání dopravního značení.
Při popojíždění ve městě zajisté uvítáte pomoc při parkování v podobě 360° zpětné parkovací kamery a systému Park Assist.

Grip Control

Nové SUV Peugeot 5008

S technologií ADVANCED GRIP CONTROL se rozšiřují vaše možnosti.
Přizpůsobte jízdní vlastnosti nového SUV PEUGEOT 5008 aktuálnímu počasí a stavu vozovky.
V prudkých svazích reguluje funkce HILL ASSIST DESCENT CONTROL rychlost.

Night Vision

Nové SUV Peugeot 5008

Pro vyšší bezpečnost jízdy v noci nebo za snížené viditelnosti detekuje infračervená kamera systému NIGHT VISION přítomnost chodců nebo zvířat mimo dosah světlometů ve vzdálenosti až 200 m před vozidlem. Vizualizace se promítne na digitálním přístrojovém panelu v zorném poli a zazní zvuková výstraha.

Poloautonomní řížení

Nové SUV Peugeot 5008

Seznamte se s poloautonomním řízením a paketem DRIVE ASSIST PLUS. Systém varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu ve spojení s adaptivním tempomatem s funkcí Stop & Go automaticky přizpůsobuje rychlost tak, aby odpovídala rychlosti vozu před vámi, udržovala bezpečnou brzdnou vzdálenost a zároveň zajišťovala korekci jízdní dráhy.

&button;Podívejte se na naše skladové vozy

Design

Výrazný design

Nové SUV Peugeot 5008

Přesvědčte se osobně, co se skrývá za výrazem impozantní styl.
Nové 7místné SUV PEUGEOT 5008 odhaluje modernizované linie, díky kterým získává na eleganci, a dokonale spojuje robustnost s precizním zpracováním.

Výrazná příď staví na odiv inovovaný přední nárazník s integrovaným světelným podpisem, který jasně identifikuje novou generaci vozů PEUGEOT. Jeho lakovaná spodní lišta, lesklé černé mřížky sání a zejména unikátní bezrámová maska, která vás na první pohled doslova okouzlí, dodávají vozu na jedinečnosti.

Dynamický a sportovní vzhled SUV zvýrazňují chromované okenní lišty navazující na linii předních světlometů, které dále pokračují až k zadnímu spoileru. Nová 19″ hliníková kola s výbrusem SAN FRANCISCO jsou nezbytným posledním detailem, který dotváří celek.

Bezrámová maska

Nové SUV Peugeot 5008

Nedílnou součástí přídě vozu je unikátní bezrámová vertikální maska chladiče s chromovanými lamelami, které plynule přecházejí až k okrajům nárazníku.

Otevíratelné střešní okno

Nové SUV Peugeot 5008

Nedílnou součástí přídě vozu je unikátní bezrámová vertikální maska chladiče s chromovanými lamelami, které plynule přecházejí až k okrajům nárazníku.

Přední světlomety

Nové SUV Peugeot 5008

Na Full LED světlomety navazují „kly“ denních světel s chromovanými špičkami, které dodávají vozu vzhled dravé šelmy.

Zadní světla

Nové SUV Peugeot 5008

Při pohledu zezadu je moderní vzhled nového SUV PEUGEOT 5008 podpořen dokonalým sladěním lesklého černého pruhu, dynamických směrových světel a modernizovaných Full LED světel s 3D kresbou lvích drápů, které jsou zakryté kouřovým sklem.

Velký vnitřní prostor

Nové SUV Peugeot 5008

Nové SUV PEUGEOT 5008, které se ve své kategorii řadí ke kompaktnějším vozům, disponuje velkým vnitřním prostorem.
Jeho kabina byla navržena s ohledem na maximální prostornost a poskytuje velkou variabilitu s až 7místným provedením.
Do velkého zavazadlového prostoru je velmi snadný přístup díky Hands-Free ovládání pátých dveří. Stačí jednoduchý pohyb nohy pod nárazníkem a víko zavazadelníku se otevře či naopak zavře.

Motory

Výkonné a úsporné motory

Nové SUV Peugeot 5008

Nové SUV PEUGEOT 5008 má výborné jízdní vlastnosti, je dynamické i snadno ovladatelné a vyznačuje se výborným akustickým komfortem hodným velkých cestovních vozů.
Dodává se s benzinovými motory PureTech nebo dieselovými motory BlueHDi nejnovější generace s technologií Stop&Start, které splňují normu Euro 6d.

Nové SUV Peugeot 5008

» Motor 1.2 PureTech 130 S&S MAN6
» Motor 1.2 PureTech 130 S&S EAT8
» Motor 1.6 PureTech 180 S&S EAT8
» Motor 1.5 BlueHDi 130 S&S MAN6
» Motor 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8
» Motor 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT8

Nové SUV Peugeot 5008

Díky výkonným motorům, které je možné doplnit automatickou převodovkou EAT8, optimalizované hmotnosti a extrémně krátkému poloměru otáčení, nabízí nové SUV PEUGEOT 5008 živé a přesné řízení pro ještě větší potěšení z jízdy.

&button;Naše skladové vozy Peugeot 5008 SUV

Mám zájem o tento vůz

Zavazujeme se zpracovat Váš požadavek maximálně do dvou pracovních hodin.

Odesláním zprávy beru na vědomí zpracování osobních údajů.

Kontaktujte nás

Máte otázky? Neváhejte nás kontaktovat.