| Peugeot Plzeň

Nové SUV Peugeot 3008

Objevte nové SUV PEUGEOT 3008 vyznačující se odvážným a moderním designem, který si zachovává klasické znaky SUV. Jeho robustní linie kombinují dynamiku a eleganci, sílu i precizní zpracování. Inovované luxusní místo řidiče PEUGEOT i-Cockpit® a řada vyspělých technologií zvyšují komfort cestování i bezpečnost. Výkonné spalovací motory i plug-in hybridní pohon přináší potěšení z živého řízení a čistou radost z jízdy.

Místo řidiče

Unikátní místo řidiče Peugeot i-Cockpit

Místo řidiče nové SUV Peugeot 3008

Modernizované, ergonomicky a technologicky řešené místo řidiče PEUGEOT i-Cockpit® umožní jednoduchou a intuitivní obsluhu nového SUV PEUGEOT 3008 a zajistí vyšší pohodlí a bezpečnější cestování.

Kompaktní multifunkční volant je zárukou přesnějšího řízení. Na novém centrálním 10″ HD dotykovém displeji s funkcí multi-touch se zobrazuje on-line 3D navigace s hlasovým ovládáním. Elegantní chromované přepínače umožňují rychlý a intuitivní přístup k funkcím vozu.

Konfigurovatelná a plně přizpůsobitelná digitální přístrojová deska má displej s vysokým rozlišením pro lepší čitelnost. V zorném poli řidiče se zobrazují informace důležité pro jízdu a řidič se tak může plně věnovat řízení.

U plug-in hybridních verzí má PEUGEOT i-Cockpit® speciální rozhraní, které na přístrojové desce zobrazuje specifické informace o elektrické jízdě, jako je režim jízdy či dojezd v plně elektrickém režimu, a na centrálním dotykovém displeji statistiky spotřeby energie nebo technologickou animaci toků energie.

Konektivita

Interiér vozu Peugeot 3008 SUV

PEUGEOT Connect umožňuje přístup k celé řadě konektivních služeb prostřednictvím on-line navigace se službou TomTom. Získáte přehled o aktuální dopravní situaci, dostupnosti parkovišť, cenách pohonných hmot nebo o počasí v dané lokalitě.

Funkce Mirror Screen umožní na centrálním dotykovém displeji zrcadlit aplikace kompatibilní s Apple CarPlayTM nebo Android AutoTM a svůj telefon můžete bezdrátově dobíjet v prostoru na palubní desce.

Cestující vzadu mají pro nabíjení svých elektronických zařízení k dispozici dva USB porty. Zaposlouchejte se do čistých tónů systému Hi-Fi Focal®, který zprostředkuje prvotřídní zvukový projev díky deseti integrovaným reproduktorům. Nové mřížky středového a výškových reproduktorů jsou v provedení bronzová BELEM.

Motory

Inteligentní technologie

S novým SUV PEUGEOT 3008 získáváte svobodu volby pohonné jednotky, aniž byste museli oželet vlastnosti charakteristické pro vozy PEUGEOT: prostornost, velký objem zavazadelníku a zejména potěšení z jízdy.

Nové SUV Peugeot 3008

Spalovací motory

Nové SUV PEUGEOT 3008 je dodávané s benzinovými motory PureTech nebo dieselovými motory BlueHDi nejnovější generace s technologií Stop&Start.

– Benzinové motory pro maximální potěšení z jízdy a vysoký výkon
» 1.2 PureTech 130 S&S MAN6
» 1.2 PureTech 130 S&S EAT8
» 1.6 PureTech 180 S&S EAT8

– Dieselové motory kombinující výkon s nízkými emisemi škodlivin:
» 1.5 BlueHDi 130 S&S MAN6
» 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8

Automatická převodovka EAT8 s páčkami ručního řazení pod volantem zajistí díky technologii Quickshift rychlé a plynulé řazení. Výsledkem optimalizace řazení rychlostních stupňů je kromě zvýšení potěšení z jízdy i ekonomičtější provoz a uživatelský komfort.

Nové SUV Peugeot 3008

Plug-in hybridní motory

Nové plug-in hybridní SUV PEUGEOT 3008 je k dispozici ve verzi HYBRID4 (pohon všech kol, 300 k), která kombinuje:
» Benzinový motor 1.6 PureTech 147 kW/200 k
» Dva elektromotory 80 kW/110 k

Baterie s kapacitou 13,2 kWh zajišťuje v plně elektrickém režimu dojezd až 59 km WLTP (69 km NEDC).
Nové plug-in hybridní SUV PEUGEOT 3008 je k dispozici ve verze HYBRID (pohon 2 kol, 225 k), která kombinuje:
» Benzinový motor PureTech 132kW/110 k
» Elektromotor 80 kW / 110 k

Baterie s kapacitou 13,2 kWh zajišťuje v plně elektrickém režimu dojezd až 56 km WLTP (65 km NEDC).

&button;Naše skladové vozy Peugeot 3008

Design

Inspirativní design

Nové SUV Peugeot 3008

Vnější design nového SUV PEUGEOT 3008 zdůrazňuje jeho reprezentativní styl a vyváženost síly i elegance. Nová modernizovaná příď mu dodává na osobitosti. Tento unikátní model se stává průkopníkem nové éry automobilového designu.

Modernizovaná příď

Nové SUV Peugeot 3008

Robustní a propracovaná příď nového SUV PEUGEOT 3008 s bezrámovou vertikální maskou chladiče, na kterou plynule navazují elegantní lamely, předznamenává budoucí designové trendy.

Inovované přední světlomety

Nové SUV Peugeot 3008

Charakteristický světelný podpis PEUGEOT využívá již od základní úrovně technologii LED. Přední světlomety jsou orámované „kly“ denních světel s chromovanými špičkami. Full LED světlomety vybavené funkcí EVS.

Inovativní technologie

Inovativní technologie

Asistenční systémy řízení nejnovější generace nového SUV PEUGEOT 3008 zvyšují pohodlí a bezpečnost cestování a jsou dalším krokem směrem k autonomnímu řízení.
Ať už sledují pravidla silničního provozu (systém rozšířeného rozpoznávání dopravního značení) a pomáhají při orientaci v silničním provozu (Drive Assist Plus Pack, adaptivní tempomat ACC Stop&Go nebo systém udržení v daném jízdním pruhu), nebo analyzují vaše okolí (aktivní sledování mrtvého úhlu), tyto asistenční systémy jsou zárukou klidné a bezpečné jízdy.

Night Vision

Night Vision

Při jízdě v noci exkluzivní systém NIGHT VISION detekuje pomocí infračervené kamery přítomnost chodců nebo zvířat před vozidlem mimo dosah světlometů na vzdálenost až 200 m. Při zjištění nebezpečí vás systém upozorní varovným signálem. Automatické nouzové brzdění se aktivuje v případě, že se v bezprostřední blízkosti vozidla nacházejí chodci nebo cyklisté.

Grip Control

Grip Control

Systém Advanced Grip Control zahrnuje optimalizovanou kontrolu trakce a funkci Hill Assist Descent Control. Umožňuje přizpůsobit jízdní vlastnosti vozu i v těch nejnáročnějších podmínkách jako je sníh, bláto či písek.

Výkonnější verze HYBRID4 s pohonem všech kol, která rovněž využívá funkci Hill Assist Descent Control, nabízí více zážitků z řízení a lepší jízdní vlastnosti na silnici i v obtížném terénu.

Mám zájem o tento vůz

Zavazujeme se zpracovat Váš požadavek maximálně do dvou pracovních hodin.

Odesláním zprávy beru na vědomí zpracování osobních údajů.

Kontaktujte nás

Máte otázky? Neváhejte nás kontaktovat.